Pers & media

Elk seizoen een cadeau aan jezelf geven gek? Helemaal niet! Juist heel erg nodig vindt A Catchers. En daarom gaan ze het je net wat gemakkelijker maken met hun nieuwe sieraden concept.

Het sieradenmerk A Catchers, van Nederlandse bodem, heeft recent haar allereerste sieraden box voor de drukke, bewuste vrouw gelanceerd. Een box met betekenisvolle sieraden die je aan jezelf herinneren, elk seizoen weer. De items in de eerste editie van de box, A Wild Catch Collection, zijn bedoeld om de vrouw aan haar natuurlijke, wilde kant te herinneren.

In een tijd waarin we als vrouw alle ballen hoog willen houden hebben we een dringende behoefte om te vertragen en herinnerd te worden aan wat echt belangrijk is: jezelf. Als je jezelf er niet dagelijks aan herinnerd dat je er toe doet, vergeet je soms voor jezelf te zorgen. 

Met liefde

Wat de situatie ook is waarin je je nu bevindt, met de A Catchers box wil oprichter Amanda je eraan herinneren dat je voor jezelf moet zorgen, dat je van jezelf moet houden en dat je jezelf altijd op de eerste plaats moet zetten. Net zoals zij die herinnering nog elke dag nodig heeft. 

Hoe werkt het? 

  1. Je selecteert je lidmaatschap. Je kunt kiezen om per kwartaal of jaarlijks te betalen en op elk moment te veranderen.
  2. Je sieraden worden thuis geleverd in een mooie doos met drie inspirerende intuïtieve kaarten die ontworpen zijn om je te inspireren om een moment voor jezelf te nemen. Je uit te nodigen om dichter bij je ware zelf te komen. De sieraden dienen als dagelijkse herinnering in deze ontdekkingsreis.
  3. Doe je nieuwe favoriete sieraad om en verken een andere, mooie kant van jezelf! 

Meer weten over de box? Samenwerken? Zou je beelden willen ontvangen of heb je een andere vraag? Mail dan naar press@a-catchers.com