Pressroom

Elk seizoen een cadeau aan jezelf geven gek? Helemaal niet! Juist heel erg nodig vindt A Catchers. En daarom gaan ze het je net wat gemakkelijker maken met hun sieraden concept. 

Het sieradenmerk A Catchers, lanceerde onlangs haar derde sieraden box “A Healing Catch”. De box staat helemaal in het teken van healing. Nadat oprichter Amanda gediagnosticeerd werd met borstkanker, kon zij niets anders dan naar binnen keren. Wat volgde na de diagnose was een scala aan behandelingen, beproevingen en zelfinzichten. Met deze collectie wilt Amanda jou eraan herinneren dat je de onuitputtelijke kracht in jezelf mag erkennen en vieren. “Wat er ook op je pad komt, je bent in staat het aan te kunnen”. 

In de loop van ons leven verzamelen we een schat aan ervaringen, emoties en herinneringen. Sommige zijn waardevol en mooi, andere pijnlijk en hartverscheurend. We hebben de neiging ze allemaal stevig vast te houden. Om innerlijk te kunnen helen moet je je gehechtheid loslaten.

Terugkeren naar jezelf

In deze editie heeft Amanda de handen ineengeslagen met illustrator Pyhai. Dit heeft geresulteerd in drie unieke inspiratiekaarten die jou helpen om terug te keren naar jezelf, en je begeleiden naar meer zelfinzicht. De kaarten hebben 3 sub thema’s die worden toegelicht in een mooi boekje.

Eeuwige zon

Naast de prachtige inspiratiekaarten, is het sieraad uit deze collectie dé eyecatcher. The Eternal Sun ketting. Handgemaakt op Bali onder eerlijke omstandigheden. De zon en de maan zijn verwerkt in het design. Het symboliseert innerlijke kracht. Vanuit de maan in het midden, terug in het licht. 

De nieuwe collectie box is naast het abonnement ook los te koop. Bij het afsluiten van een membership ontvang je tot maar liefst €15 korting per box.

Hoe werkt het? 

  1. Je selecteert je lidmaatschap. Je kunt kiezen om halfjaarlijks of jaarlijks te betalen en op elk gewenst moment het abonnement te pauzeren/stopzetten. 
  2. Je sieraden worden thuis geleverd in een mooie doos met drie inspirerende intuïtieve kaarten die ontworpen zijn om je te inspireren om een moment voor jezelf te nemen. Je uit te nodigen om dichter bij je ware zelf te komen. De sieraden dienen als dagelijkse herinnering in deze ontdekkingsreis.
  3. Doe je nieuwe favoriete sieraad om en verken een andere, mooie kant van jezelf! 

Meer weten over de box? Samenwerken? Zou je beelden willen ontvangen of heb je een andere vraag? Mail dan naar press@a-catchers.com