Voor designers

A Catchers X Your brand

Hoe werkt het?

  • We maken kennis en kijken of er een klik is. Een oprecht verhaal, bewuste blik op duurzaamheid en liefde voor wijn? Instant match!

  • We kiezen een thema voor de nieuwste collectie en ontwerpen een exclusief sieraad voor de A Catchers-leden.

  • De collectie helpt onze leden een andere, misschien wel onbekende, prachtige kant van zichzelf te ontdekken.

Collaboration details

So, what’s next?

Onze collectie

We werken met seizoenscollecties. Alle collecties zijn met aandacht samengesteld door A Catchers, in samenwerking met onze (sieraden)partners. Elke collectie heeft een specifiek thema. We onderzoeken het thema aandachtig in de maand voorafgaand aan de lancering.

De eerste collectie is A Wild Catch. Opgedragen aan de wilde kant die we allemaal hebben. Echt waar, jij ook! Alle A Catchers collecties inspireren we gedeeltelijk op bestaande sieraadtrends. Een collectie stellen we samen met uiterste aandacht en liefde. Wel zo speciaal!

Wij vinden duurzaamheid ontzettend belangrijk. Daarom werken wij alleen samen met ontwerpers die op een duurzame manier werken en ethisch verantwoorde materialen gebruiken.
Als onze partner nodigen we jou uit om een thema te ontwerpen en een mooi verhaal er omheen te bouwen. Een verhaal dat inspireert, vasthoudt en uiteindelijk verkoopt.

Onze samenwerking

Samen met jou, onze partner, creëren we een collectie. Een thema, boodschap en sieraad. Alleen focussen op het ontwerp van het sieraad? Ook dat kan! We willen dat jij je vrij voelt in deze samenwerking en dat je jouw creativiteit de vrije loop laat.

Het lijkt ons leuk onze samenwerking verder uit te breiden! Wij publiceren informatie over jouw merk en een link naar jouw website. Koopt een klant via onze link iets op jouw website? Dan ontvangen wij een kleine commissie. Meer informatie? Klik hier!

Laten we krachten bundelen en blijvende herinneringen creëren!

Wil jij graag samenwerken?

Let’s get in touch!

We werken maar al te graag samen met diverse partners en ervaren sieradenontwerpers. In samenwerkingsverbanden vinden wij het belangrijk dat onze partners bewust omgaan met hun ecologische voetafdruk en als doel hebben mensen te inspireren op een bijzondere manier. Hun manier.

Wil jij meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden, je richten op nieuw publiek en onderdeel zijn van onze beweging?

Neem contact met ons op!

Always responsible

Wij vinden het belangrijk dat de A Catchers sieraden gemaakt zijn op een ecologisch en sociaal verantwoorde manier. Daarom werken wij alleen samen met ontwerpers die op een duurzame manier werken en ethisch verantwoorde materialen gebruiken.