Over ons

How it all started

Life reminded me

Onze maatschappij heeft haast en raast maar door. A Catchers herinnert je aan wat er écht toe doet: jouw ware jij. Het is belangrijk om stil te staan en dankbaar te zijn. Te waarderen wie we zijn. Als we dat doen, gebeuren er prachtige dingen! Het zorgt voor groei en bloei van onze pure kern.

Ik wil mijn verhaal met je delen. De reden waarom ik doe wat ik doe. Sinds 12 jaar lijd ik aan een auto-immuunziekte. Toen deze diagnose gesteld werd, voelde ik me compleet overweldigd. Wat moet ik nu met mijn leven?!

Door de jaren heen heb ik periodes van ziekte en periodes zonder symptomen gekend. De onvoorspelbaarheid van mijn ziekte vond ik onwijs moeilijk.

Op een dag kreeg ik nieuwe medicijnen voorgeschreven. Deze zouden ervoor zorgen dat ik niet meer zwanger kon worden. Op dit moment realiseerde ik me dat er iets moest veranderen. Dit kon zo niet doorgaan!

Ik besloot te stoppen met alle medicatie. Daarvoor in de plaats startte ik met mijn ontdekkingstocht. Ik wilde erachter komen hoe met mijn symptomen om te gaan met behulp van de natuur. Gezond eten, de juiste supplementen, meditatie, yoga hielpen mij ontzettend. Ik veegde alle normen en do’s en don’ts van tafel en focuste me op mijn kern. Op mijn ware ik. Hierdoor wist ik wat ik nodig had.

With love

Met de A Catchers Box wil ik jou een eraan herinneren voor jezelf te zorgen, jezelf te omarmen en jezelf op de eerste plaats te zetten, wat er ook gebeurt. Ook ik heb deze herinnering dagelijks nodig.

A Catchers sieraden zijn meer dan accessoires. Het sieraad is een blijk van zelfliefde en erkenning! Doe ze om en koester jezelf. De sieraden geven je het allergrootste cadeau wat er is: acceptatie van en liefde voor jouw ware jij!