Over ons

How it all started

Life reminded me

Onze maatschappij heeft haast en raast maar door. A Catchers herinnert je aan wat er écht toe doet: jouw ware jij. Het is belangrijk om stil te staan en dankbaar te zijn. Te waarderen wie we zijn. Als we dat doen, gebeuren er prachtige dingen! Het zorgt voor groei en bloei van onze pure kern.

Ik wil mijn verhaal met je delen. De reden waarom ik doe wat ik doe. De afgelopen jaren heb ik fysieke uitdagingen gehad die een behoorlijke impact op mij hebben gehad. Ik kon niets anders dan vertragen en loslaten. Het liet me zien wat écht belangrijk is: mijzelf.

Ik keerde naar binnen en gaf me over, waardoor veel onderliggende overtuigingen en patronen vorm kregen. Het deed me dansen op het ritme van donker en licht en accepteren dat het leven goede en slechte dagen heeft.

With love

Met de A Catchers Box wil ik jou een eraan herinneren voor jezelf te zorgen, jezelf te omarmen en jezelf op de eerste plaats te zetten, wat er ook gebeurt. Ook ik heb deze herinnering dagelijks nodig.

A Catchers sieraden zijn meer dan accessoires. Het sieraad is een blijk van zelfliefde en erkenning! Doe ze om en koester jezelf. De sieraden geven je het allergrootste cadeau wat er is: acceptatie van en liefde voor jouw ware jij!