I’ll be back

Ik heb geprobeerd om de juiste woorden te vinden. Die zijn er niet. Opgeven is nooit een optie geweest.

Een gedeelte van mijn leven verliep door ziekte altijd al anders dan ik van tevoren kon inschatten. Teleurstellingen en tegenslagen zijn mij niet vies. Desondanks vond ik altijd de kracht en motivatie om door te gaan.

Tot voor kort.

Want wat ik nu voor mijn kiezen heb gekregen overtreft alles: borstkanker.

Het leven roept me terug. Ging ik te snel? Tranen prikken achter mijn ogen. Het enige wat nu telt is genezen. Me overgeven aan het behandelplan. Het ondergaan. Rust pakken. Positieve vibes.

Daarom heb ik besloten om A Catchers tijdelijk on hold te zetten.

Het voelt een beetje als falen. Ik heb verkondigd dat A Catchers nu juist mijn lichtpunt is in deze duisternis. Dit ging mij toch gewoon lukken…?! Ik had het helemaal uitbedacht. Mijn vriend zou de bestellingen oppakken en eventuele andere lopende zaken. Maar de beoogde bestellingen bleven uit.

Het universum probeert me iets duidelijk te maken.

De schaduwzijde in mijn leven op dit moment mag er (hoe pijnlijk ook) zijn. Dat is ook de essentie van de nieuwe A Whole Catch collectie. Als er iemand is die deze essentie nu goed kan uitdragen ben ik het wel.

Met pijn in mijn hart schrijf ik dit. Natuurlijk wil ik dit liever niet. Maar als selfmade ondernemer sta ik alleen aan het roer. Ik zou het stokje een tijdje kunnen overdragen als ik selfmade miljonair was geweest. Maar dat ben ik niet. Er is geen achterban, geen groepje investeerders of een vermogende compagnon. It’s ‘just me’.

Dankbaar ben ik voor de vaste members, alle bestellingen, jij die ons al lang volgt of pas later bent aangehaakt. Mijn A Catchers avontuur en droom zet ik even in de sluimerstand.

Dat betekent niet dat hij is afgelopen. I’ll be back.

Wil je me blijven supporten? Dat kan. Blijf ons dan volgen op Instagram. De huidige box zal nog een tijdje bestelbaar blijven tot de voorraad op is.*

Met de aanschaf hiervan support je me dubbel zo hard. Er is mega veel tijd, liefde en geld in gestoken.

Jullie zijn allemaal waardevol. Ik zal tussendoor nog af en toe iets laten weten. Wil je mij een berichtje sturen. Doe het dan vooral, vind ik alleen maar leuk.

Until we see again!

Love,
Amanda

* P.S. Als dank voor jouw support krijg je 10% korting met de code THANKYOU.