A Healing Catch

“A Healing Catch” verschilt van onze vorige collecties, die samenwerkingen waren met andere sieraden ontwerpers. Dit is de eerste eigen A Catchers collectie, ontstaan in een tijd waarin oprichtster Amanda door een rollercoaster ging. Haar helende reis inspireerde om hiervoor het perfecte symbool te creëren. De reminder aan onze innerlijke kracht, en ons vermogen om van binnenuit te helen.

De Eternal Sun ketting uit deze collectie is een subtiele herinnering aan het erkennen en ownen van de onuitputtelijke krachten in jezelf. Geïnspireerd door de zon én de maan. Het contrast tussen licht en donker.

In welke situatie je je ook bevindt, je bent in staat alles aan te kunnen wat op je pad komt. Je hebt alle tools voor groei en transformatie in jezelf. Wel zul je jezelf eerst moeten toestaan om terug naar je kern te gaan. Naar wie jij bent, diep in je hart.

Samen met illustrator Pyhai creëerden we speciaal voor deze collectie drie unieke inspiratiekaarten waarop de volgende thema’s worden belicht:

  • Release
  • Rewire
  • Return

De kaarten geven je inzicht en richting. En nodigen je uit om je intuïtie de ruimte te geven.

Tot slot zijn we een toffe samenwerking aangegaan met Dé ontspanningsapp van Nederland: House of Deeprelax. Tijdens Amanda’s healing journey verscheen House of Deeprelax. Gedurende de behandelingen bracht het haar ultieme ontspanning, terug naar de kern. Omdat deze sessies haar leven hebben verrijkt en zij jou dit ook gunt, krijg je 2 maanden onbeperkt luisteren cadeau. De voucher vind je in de box.

Bestel A Healing Catch collectie hier .