A Bright Catch

Wat nou als een sieraad je herinnert aan een kant van jezelf? Een kant waar licht op geschenen mag worden. Elke keer als je het sieraad draagt krijg je de reminder die je op dat moment zo hard nodig hebt. De pretty pink A Catchers box geeft jou de herinnering terug aan jezelf.

De nieuwe collectie heet A Bright Catch en is een subtiele reminder om vaker je innerlijke licht te laten schijnen. Je bent een heldere ster. Er zijn miljarden sterren, maar jij bent uniek. Jij bent nodig. It’s time to shine beautiful!

De handgemaakte Brightful armband uit de collectie symboliseert dit heel mooi. Het delicate sieraad heeft twee verschillende kettinkjes en een prachtige hanger met een ingebedde Ethiopische Opaal edelsteen. Verhelderend is de spirituele energie van deze bijzondere Opaal. Hij heeft ook zuiverende eigenschappen die helpen bij het bereiken van vervulling. Een affirmatie voor deze bijzondere steen luidt als volgt: “I am cleansed of the past and ready for the future”. Herhaal deze woorden tijdens je meditatie of gebruik de affirmatie om een goede stemming te zetten voor je dag.

Naast het exclusieve sieraad vind je een clean huidverzorgingsproduct in de box van een van mijn favoriete huidverzorgingsmerken: MERME Berlin, opgericht door Claire Ralston. Er zit een bijzonder verhaal achter dit merk, dat je kunt ontdekken op de website.

De producten van MERME zijn gebaseerd op de filosofie van het merk van minimale ingrediënten en zijn vrij van vulstoffen, synthetische stoffen of chemicaliën. MERME’s Hyaluronic Acid Solution is geformuleerd in de zuiverste en hoogste concentratie van 1%. Dit lichtgewicht serum bevat hoge en lage moleculaire gewichten die diep in je huid doordringen voor intense hydratatie en het vasthouden van vocht. Hyaluronzuur is super hydraterend en maakt je huid meteen voller en steviger. Eenmaal aangebracht vormt het een lichtgewicht film die vocht vasthoudt aan het huidoppervlak om gladheid en elasticiteit te bevorderen en de natuurlijke beschermlaag van de huid te ondersteunen. Geschikt voor alle huidtypes.

Last but not least vind je in deze editie drie unieke intuïtiekaarten + boekje. Ontworpen door illustrator Nadine de Burlett. Om je te inspireren een moment voor jezelf te nemen. We nodigen je uit om dieper in je authenticiteit te kijken en dichter bij je ware zelf te komen.

A Bright Catch Box bestel je hier. Je kunt de box los bestellen of een abonnement afsluiten. Dan bespaar je tot maar liefst €15 per box, én ontvang je automatisch twee keer per jaar de box gratis thuisbezorgd. Geen overload meer aan sieraden maar slow genieten van tijdloze items. Het abonnement kun je op elk gewenst moment opzeggen/pauzeren.

Laat je me weten wat je van de nieuwe collectie vind? ✨

Love,
Amanda