Hoe werkt het

The reminder of you

Hoe werkt het?

 • Selecteer jouw abonnement. Je kunt per kwartaal of per jaar betalen. Wijzig of annuleer jouw abonnement op ieder gewenst moment.

 • Jouw sieraden ontvang je in een prachtige box met drie inspirerende intuïtiekaarten. De box wordt gratis bij jou thuisbezorgd.

 • Draag jouw exclusieve A Catchers sieraad en ontdek steeds een andere, prachtige kant van jezelf!

Subscription features

Wat zit er in?

De mooiste sieraden

Vergeet de eindeloze zoektocht naar unieke sieraden die altijd stijlvol blijven. Wij nemen de taak over en gaan voor jou op zoek naar de mooiste pareltjes. We ontdekken de meest getalenteerde designers, mooiste materialen en echt vakmanschap. In een exclusieve samenwerking met A Catchers creëren deze designers one-of-a-kind sieraden voor onze collecties. Zo ontvang je elk seizoen een heel bijzondere sieradenverrassing in een elegante roze box.

Unieke intuïtiekaarten

In elke box vind je drie intuïtiekaarten. Ontworpen om te inspireren. En om stil te staan bij jezelf. We nodigen je uit om jouw ware ik te onderzoeken en dichterbij jezelf te komen. De sieraden herinneren jou op hun beurt dagelijks aan deze zoektocht!

Verantwoord en duurzaam

Wij vinden het belangrijk dat de A Catchers sieraden gemaakt zijn op een ecologisch en sociaal verantwoorde manier. Daarom werken wij alleen samen met ontwerpers die op een duurzame manier werken en ethisch verantwoorde materialen gebruiken.

Remind a loved one of her beautiful self?

Perfect als cadeau

Vrouwen hebben elkaar nodig. Om te reflecteren, inspireren en groeien. Wil jij een fijne vrouw in jouw leven verrassen? De A Catchers Box is hét perfecte cadeau. Herinner deze belangrijke vrouw eraan tijd voor zichzelf te nemen en speciale momenten te vieren!

Frequently Asked Questions

 • Welke abonnementen zijn er?

  Er zijn twee verschillende abonnementen. Het A Catchers REGULAR abonnement betaal je per kwartaal. Het A Catchers VIP abonnement betaal je per jaar. Daarbij krijg je op dit abonnement een leuke korting en kun je rekenen op exclusieve extraatjes voor VIP-leden.

 • Wat is de A Catchers Box?

  De A Catchers Box is een sieradenbox. Je sluit een abonnement af, waarna je elk kwartaal een nieuwe box ontvangt. Je kunt er ook voor kiezen om de A Catchers Box los te kopen.

 • Wat zit er in de box?

  In de box vind je een exclusief ontworpen A Catchers sieraad, drie intuïtiekaarten, een boekje met uitleg en informatie over de ontwerper van het sieraad.

 • Wanneer ontvang ik mijn A Catchers Box?

  De box wordt aan het eind van ieder kwartaal verstuurd. De precieze datum van ontvangst verschilt per kwartaal. We zijn namelijk afhankelijk van de verzendtijd en van onze leveranciers.