Hoe werkt het

The reminder of you

Hoe werkt het?

 • Selecteer jouw abonnement. Je kunt halfjaarlijks of per jaar betalen. Wijzig of annuleer jouw abonnement op ieder gewenst moment.

 • Jouw sieraden ontvang je in een prachtige box met drie inspirerende intuïtiekaarten én meer toffe extra’s. De box wordt gratis bij jou thuisbezorgd.

 • Draag jouw exclusieve A Catchers sieraad en ontdek steeds een andere, prachtige kant van jezelf!

Subscription features

Wat zit er in?

De mooiste sieraden

Vergeet de eindeloze zoektocht naar unieke tijdloze sieraden. Wij nemen de taak over en creëren voor jou de mooiste pareltjes. We ontdekken de meest getalenteerde designers, mooiste materialen en echt vakmanschap. In een exclusieve samenwerking met A Catchers creëren deze designers one-of-a-kind sieraden voor onze collecties. Zo ontvang je twee keer per jaar een heel bijzondere sieradenverrassing in een elegante roze box.

Unieke intuïtiekaarten

In elke box vind je drie intuïtiekaarten. Ontworpen om te inspireren. En om stil te staan bij jezelf. We nodigen je uit om jouw ware ik te onderzoeken en dichterbij jezelf te komen. De sieraden herinneren jou op hun beurt dagelijks aan deze zoektocht!

Verantwoord en duurzaam

Wij vinden het belangrijk dat de A Catchers sieraden gemaakt zijn op een ecologisch en sociaal verantwoorde manier. Daarom werken wij samen met ambachtslieden uit een kleine familie op Bali. Elk sieraad wordt ethisch vervaardigd. We vermijden massa productie, want we vinden het belangrijk dat je slow geniet van onze items. Als je zorgvuldig met de sieraden omgaat, kun je er heel lang plezier van hebben.

Remind a loved one of her beautiful self?

Perfect als cadeau

Vrouwen hebben elkaar nodig. Om te reflecteren, inspireren en groeien. Wil jij een fijne vrouw in jouw leven verrassen? De A Catchers Box is hét perfecte cadeau. Herinner deze belangrijke vrouw eraan tijd voor zichzelf te nemen en speciale momenten te vieren!

Frequently Asked Questions

 • Welke abonnementen zijn er?

  Er zijn twee verschillende abonnementen. Het A Catchers REGULAR abonnement betaal je halfjaarlijks. Het A Catchers VIP abonnement betaal je per jaar. Daarbij krijg je op dit abonnement een leuke korting en kun je rekenen op exclusieve extraatjes voor VIP-leden.

 • Wat is de A Catchers Box?

  De A Catchers Box is een sieradenbox. Je sluit een abonnement af, waarna je elk halfjaar een nieuwe box ontvangt. Je kunt er ook voor kiezen om de A Catchers Box los te kopen.

 • Wat zit er in de box?

  In de box vind je een exclusief ontworpen A Catchers sieraad, drie intuïtiekaarten, een boekje met uitleg en informatie over de ontwerper van het sieraad. Ook zitten er regelmatig toffe extra’s in de box.

 • Wanneer ontvang ik mijn A Catchers Box?

  De box wordt elk halfjaar verstuurd. Rond eind mei en eind november. De precieze datum van ontvangst verschilt per halfjaar. We zijn namelijk afhankelijk van de verzendtijd en van onze leveranciers.